Wij houden van LEKKERE koffie. Daarom hebben wij zelf de beste smaken voor op het werk geselecteerd. Maak kennis met onze koffie. 

Koffie op het werk? Wij regelen het

Van automaat tot koffie en alle bijbehorende producten. Wij zorgen ervoor dat de koffie (en thee) op uw kantoor, in uw horecagelegenheid of op uw school perfect is. Met het volledige KOFFIEPAKKET van SCHEPERS KOFFIE is genieten van de koffie het enige dat u hoeft te doen. 

ZO zorgen wij voor uw koffie...

Wij weten hoe belangrijk goede koffie op het werk is en daarom gaan we zorgvuldig te werk. Samen met u bepalen we de beste manier om er voor te zorgen dat u, uw personeel én uw klanten kunnen genieten van een goede kop koffie. Een kop die u graag aanbiedt. Ons uitgangspunt is daarbij dat u er geen omkijken naar heeft.

 

In 4 eenvoudige stappen naar goede koffie op het werk... 

1.

Uw wensen ...

Samen bepalen waar u behoefte aan heeft en hoe wij daarbij kunnen helpen. Uiteraard komen we graag bij u op de koffie. 

3.

De beste koffie

Kiest u voor koffiebonen, fresh brew, filterkoffie of instant koffie? Afhankelijk van de automaat en de hoeveelheid koffie die u nodig heeft, leveren wij de beste koffie.  

2.

De juiste automaat

Welke koffiemachine is het meest geschikt voor uw onderneming? Wij adviseren u graag over de huur- koop- of leasemogelijkheden. 

Een koffieplan op maat

4.

Wij onderhouden uw automaat, staan snel bij u op de stoep bij problemen en leveren de koffie, thee en toebehoren. U heeft er zelf verder geen omkijken meer naar. 

Eerst proeven?
Uiteraard. Wij overtuigen u graag.