Koffiemachines 

ALTIJD DE JUISTE KOFFIEMACHINE

Wij zijn premium leverancier van ETNA en NECTA en NIVONA koffiemachines. Daardoor leveren wij voor elke situatie het juiste apparaat. Uiteraard helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hieronder alvast ons aanbod. 

Wij leveren machines voor: 

Neem contact op voor uitgebreid advies!

KOFFIEMACHINES VOOR bonen

Superieure koffie gemaakt van verse bonen. Per kopje maalt de koffiemachine de koffiebonen waarna er onder hoge druk, heet water doorheen wordt geperst. Echte espresso herken je aan een laagje lichtbruine crèma. De jongste generatie espressomachines van ETNA vertaalt het ambacht van de barista naar superieure techniek. Bekijk hieronder de DORADA lijn. 

ETNA dorado

Compact Touch

1111 (1).jpg

De ETNA Espresso Compact Touch is een kleine maar veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop 28 koffievariaties bereidt op basis van koffiebonen, topping en chocolade. Met een afmeting van 52,4* (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm past deze koffiemachine altijd onder het keukenkastje.

 

* Minimale hoogte. Exacte hoogte afhankelijk van stelpootjes

Etna dorado

Medium Touch

Deze veelzijdige koffie machine van ETNA serveert uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat uw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben.. 

Etna dorado

Large Touch

1113.jpg

Deze koffiemachine van ETNA is ideaal voor afdelingen/kantoren vanaf 50 personen. Serveer uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat u nooit een druppel koffie krijgt in uw heet water.  

necta Korinta

Prime

De Korinto Prime is een perfecte oplossing voor de koffievoorziening van hotels, restaurants en cafés. Maar ook zeer geschikt voor het MKB. Het stevige, stijlvolle ontwerp beschikt over een roestvrijstalen uitgifteruimte, welke tevens geschikt is voor thermoskannen van maximaal 24 cm. De gebruiksvriendelijke selectieknoppen van de Korinto Prime en de mooie sfeerverlichting zorgen ervoor dat hij in elke omgeving op zijn plaats is.

NECTA kalea

De Kalea is niet alleen een volautomatische koffiemachine die indruk maakt met zijn elegante design, maar ook met zijn uitzonderlijke prestaties. Houdt u van een stevige espresso of een schuimige latte, de Kalea maakt het in een handomdraai klaar. 

NECTA KREA

touch

Krea Touch is het nieuwe elegante model dat de Necta Horeca Family verrijkt. Aantrekkelijk design, decoratief licht, chroomramen, glanzende zwarte oppervlakken, ongeëvenaarde prestaties maken Krea Touch de ideale oplossing voor uw koffiepauze. Het brede aanraakscherm en de gebruikersvriendelijke interface zorgen voor een aantal selecties, flexibel en aangepast receptenbeheer, branders voor branders, verkoopactiviteiten en videobeheer

NECTA solista

Met de Solista laat Necta zien dat het ook voor kleinere locaties mogelijk is om koffie(variaties) van hoge kwaliteit te schenken. De nieuwste toevoeging aan het TABLE TOP assortiment heeft een slank ontwerp en kan worden gewaardeerd voor zijn hoge capaciteitsniveau en nieuwe technologische prestaties. LED-lampjes voltooien het elegante en eigentijds design, evenals het met chroom vergulde kader rond het selectiegebied. 

NECTA canto touch

De perfecte drankkwaliteit in combinatie met zijn innovatieve touchscreen interface en geavanceerde functies, maken dat de Canto Touch tot de top van de koffie-vending behoort. Dankzij een breed scala aan voorselecties kunnen uw klanten kiezen voor de drank die het beste past bij hun smaak. Met de DUAL CUP systeem wordt de gekozen drank altijd in de juiste beker geserveerd, naast een betere productpresentatie voorkomt u hier mee onnodige verspilling. Het harmonieuze en moderne design kenmerkt zich door een intuïtief en gebruiksvriendelijk touchscreen. Het scherm zorgt voor de optimale interactie tussen gebruiker en koffiemachine. Daarnaast biedt dit mogelijkheden tot het tonen van live nieuws, advertenties en het real-time monitoren van uw machine.

 

KOFFIEMACHINES VOOR Instant koffie

Instantkoffie, in de volksmond beter bekend als oploskoffie is een ideale methode om in zeer korte tijd een prima kop koffie te zetten. En dat zonder restafval. De DORADO instant machines van ETNA bereiden in ongeveer 8 seconden een heerlijke koffie, cappuccino of chocolade.

INSTANT COMPACT

De instant compact is een kleine doch veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop tien koffievariaties bereidt op basis van instant koffie, chocolade, topping en bijvoorbeeld suiker. Met een afmeting van 52,4* (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm past deze koffiemachine altijd onder het keukenkastje. 

 

 

*Minimale hoogte. Exacte hoogte afhankelijk van stelpootjes.

INSTANT MEDIUM

300 Kopjes per uur maakt deze koffiemachine een echte krachtpatser met een uitgebreide keuze zoals melk en suiker toevoegingen als ook een kannenfunctie voor vergaderingen.

fresh brew koffiemachines

Voor grote koppen of kannen is filterkoffie raden wij filterkoffie aan. Door de speciale branding en maling van de bonen is de smaak maximaal. En daarnaast gaat het ook nog eens snel. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven waar veel werknemers tegelijkertijd pauze hebben of waar vaker vergaderingen en bijeenkomsten gehouden worden. De Dorada en Tucana Fresh Brew apparaten van ETNA zijn absolute aanraders. 

etNA dorada

Deze koffiemachine biedt een grote varieteit aan warme dranken gecombineerd met schoonmaak en onderhoudsgemak.

ETNA Tucana

Pure filterkoffie waarbij er ook ruimte is voor de keuze van andere overheerlijke warme dranken.