Wij houden van LEKKERE koffie. Daarom hebben wij zelf de beste smaken voor op het werk geselecteerd. Maak kennis met onze koffie. 

Onze koffie

GOEDE KOFFIE. DAT IS ONZE STANDAARD

Wij houden van goede koffie. Daarom drinken wij zelf ook SCHEPERS KOFFIE. Onze koffiebonen zijn speciaal geselecteerd op smaak. En worden gebrand in eigen branderij. Wij bieden gebrande koffiebonen, snelfilterkoffie, fresh brew en instantkoffie aan. Bekijk ons uitgebreide aanbod. 

KOfFIEBONEN

Solid bean

Een mooie volle beetje pittige koffiemelange. Deze melange komt goed tot haar recht in een espresso of cappuccino maar is ook heel geschikt voor een ‘normale’ koffie.

gentle bean

Een allemansvriend, heel geschikt voor iedere koffievariant.

arabica bean

Een zachte maar volle koffie. Zeer geschikt voor een ‘normale’ koffie maar ook als espresso of met melkproducten kan deze melange prima gebruikt worden.

filterkoffie

TRADITIONAL FILTER

SLOW FILTER

Een wat pittige (traditionele) snelfilter. De smaak van echte bonen, maar dan in de vorm van filterkoffie. Ideaal wanneer u niet de tijd heeft om op het malen van bonen te wachten bij de bereiding van uw koffie. 

Een wat zachtere snelfilter, zeer geschikt voor de slow-koffie zetmethode! Door het toevoegen van de robusta krijgt deze snelfilter een beetje pit mee, maar niet zoveel als bij de TRADITIONAL FILTER.  

 
 

FRESH BREW

Een koffievariant die veel in koffieautomaten wordt gebruikt. 

CLASSIC BREW

MILD BREW

Een meer pittige (traditionele) snelfilter.

Een wat zachtere snelfilter, zeer geschikt voor de slow-koffie zetmethode! Door het toevoegen van de robusta krijgt deze snelfilter een beetje pit mee, maar niet zoveel als bij de snelfilter 1 melange. 

 

INSTANTKOFFIE

INSTANT GOLD

Een milde koffie met volle smaak die gebruikt wordt voor automaten die snel een grote hoeveelheid koffie moeten kunnen leveren. 

INSTANT BLACK

Een volle koffie met stevige body. De mix van Arabica en Robusta bonen zorgt voor een mooi evenwicht met een duidelijk karakter. 

 

ADRES

Julianastraat 22

7081 CR GENDRINGEN

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 70882037

Btw: NL001128118B98

CONTACT

info@scheperskoffie.nl

0315 - 23 70 09

VOLG ONS

  • Facebook - White Circle

Copyright 2018 Schepers Koffie - realisatie BEE Internet Marketing